Pyydä tarjous

Siivouspalvelumme Tampereen seudulla

Nopeaa apua
Pystymme useimmiten aloittamaan kohteesi siivouksen 24 tunnin kuluessa (normaalihinta), jos niin haluat. Hätäsiivouspalvelumme toimii 1 tunnin vasteajalla 24/7 (puh. 040 351 1123!

Ilmainen arviokäynti
Tulemme mielellämme käymään kohteessasi (lähialueet, veloituksetta). Tutustumiskäynnillä näemme todellisen siivoustarpeesi ja sinä saat halutessasi selkeän, pitävän kokonaistarjouksen.

Riskitön siivoussopimus tuo etua
Jos teet kanssamme pidempiaikaisen siivoussopimuksen, saatte selvän alennuksen hinnoista. Silti sopimuksen irtisanomisaika on vain 1 kuukausi.

Rakennussiivous ja loppusiivous

Sekä korjauskohteiden että uudisrakennusten siivouksen tiukat puhtausvaatimukset ovat meille tuttuja. Huolellinen loppusiivouspalvelumme rakennustöiden valmistumisvaiheessa varmistaa, että tilojen käyttöönotto sujuu suunnitelmienne mukaisesti. Teemme myös remonttien loppusiivousta. Siivoojillamme on työturvallisuuskortti ja Valttikortti. Lue lisää rakennussiivous-palveluistamme tai pyydä tarjous rakennussiivouksesta.

Kotisiivous

Lupaamme, että saavut puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin siivouskäyntimme jälkeen. Edullinen hintamme sisältää kaiken, mm. kilometrikorvaukset, pysäköintikulut ja siivousvälineet.

Siivoamme kotien lisäksi työsuhdeasunnot ja vuokra-asunnot luotettavasti Tampereen lisäksi lähikunnissa. 

Lue lisää kotisiivouspalvelustamme Tampereen seudulla, katso hinnat ja ota yhteyttä!

Porrassiivous

Taloyhtiöiden porrassiivouspalvelumme varmistaa puhtauden ja viihtyisyyden lisäksi tilojenne turvallisuutta, sillä yleensä käymme asukkaita useammin kaikissa talon tiloissa. Teemme havaintoja tilojen kunnosta, ja ilmoitamme mikäli huomaamme esim. turvallisuutta vaarantavia asioita tai kosteusvaurioon viittaavia merkkejä. Hygieenisyyden varmistus on osa rutiinejamme. Pyydä tarjous porrassiivouksesta.

Toimistosiivous

Voit luottaa joustavuuteemme – me siivoamme tilanne puhtaaksi esim. yötöinä. Sama koskee yrityskohtaisia erityistarpeitanne. Toimistosiivouksen sopimuksiimme sisältyy meitä koskeva salassapitovelvollisuus. Toimistosiivouskohteitamme sijaitsee Tampereen ohella myös ympäristökunnissa. Pyydä tarjous yritys- tai toimistosiivouksesta.

Muuttosiivous

Voit antaa muuttosiivouksen luotettaviin käsiimme, ja helpottaa uuteen kotiin siirtymistä! Jos olet asunnon myyjä tai pois muuttava vuokralainen, loppusiivous on tehtävä huolellisesti yleensä sopimusehtojenkin täyttymisen takia. Me varmistamme niin uuden kuin vanhan asunnon huolellisen muuttosiivouksen! Pyydä tarjous muuttosiivouksesta.

Ikkunanpesu-palvelu

Voit luottaa, että siivouspalvelumme kokenut ikkunanpesijä jättää jälkeensä kirkkaat ikkunat ja puhtaan tilan. Käytämme korkealaatuisia ikkunanpesuvälineitä. Huolehdimme turvallisuudesta ja siitä, että tilasi säilyy täysin kuivana ja kaikki työn jäljet on siivottu lähtiessämme. Pyydä tarjous ikkunanpesusta Tampereen seudulla.

Ravintolasiivous, astianpesu jne.

Teemme ravintolasiivouksia ja tarjoamme apua mm. astiahuoltoon Tampereen seudulla. Henkilöstöllämme on tarvittavat luvat (hygieniapassi, salmonellatodistus).

Astianpesupalvelumme aloittaa esimerkiksi ravintoloissa ja kouluissa yleensä samana päivänä, 2 tunnin kuluessa tilauksesta.

Työhömme kuuluvat usein seuraavat osa-alueet:

  • pestyjen ja pestävien astioiden lajittelu
  • ruoanvalmistusastioiden pesu
  • koneellinen pesu

Yleisen siivouksen lisäksi voimme auttaa keittiön ja ravintolatilan puhtaanapidossa muiltakin osin, esim. astioiden keräämisessä ruokasalin puolelta ja keittiön laitteiden puhdistamisessa.

Pyydä tarjous ravintolasiivouksesta

Siivouspäivystys – hätäsiivous tunnin vasteajalla 24/7

More Clean Oy:n hätäsiivouspalvelu (puh. 040 351 1123) sisältää esimerkiksi viemärivuotojen siivousta, desinfektiosiivouksen ja vandalismin jälkien siivousta. Akuutteja tarpeita koskevassa hätäsiivouspalveluissa aloitamme siivouksen tunnin sisällä tilauksesta (Tampereella).

Desinfektiosiivouksessa poistamme epäillyn infektion aiheuttamat mahdolliset riskit mm. tartuntapinnoilta.

Soita hätäsiivouksesta:  040 351 1123

More Clean on vuodesta 2016 saakka toiminut siivouspalveluyritys, jonka palvelualueena on Tampere ympäristökuntineen.

Myymäläsiivous, kuntosalit, liikuntahallit, autokaupat ym.

Meillä on runsaasti kokemusta erilaisten julkisten ympäristöjen siivouksesta niiden erityispiirteineen. Olemme vastanneet mm. seuraavista töistä:

  • myymäläsiivous
  • autokaupan siivous
  • urheiluhallien siivous
  • kuntosalien siivous

Autamme asiakkaitamme muissakin tarvittavissa toimenpiteissä, kuten kalusteiden/tavaroiden kantamisessa (kysy kantoapua). 

Pyydä tarjous julkisen tilan siivouksesta

Siivouspalvelumme hinnasto